välkommen till min blogg

VÄLKOMMEN till min blogg; blommor och kvistar!

Jag är en finlandssvensk trädgårdsmästare, textilartesan och florist.


TERVETULOA! WELCOME!

8 augusti 2012

snittblomsdekoration och plantering

vecka 30 och 31 hade vi närstudier igen. i synnerhet vecka  31 var mycket intressant; vi gjorde ett arbete, dekoration till ett större utrymme, tilakoriste, utgående från en tavla av en finsk konstnär. först analyserade vi tavlan, sen planerade vi vårt arbete, som skulle göras med snittblommor och därefter utförde vi arbetet, gjorde en självanalys på arbetet och hade gemensam genomgång med vår lärare, tuija.
mycket lärorikt!
dessutom gjorde vi ett överraskningsarbete, yllätystyö; kasvi-istutus, alltså ett planteringsarbete med av tuija valda växter.
såhär blev de...

















ett par floriststuderande var även de i skolan och tränade inför kommande skills tävlingar. de gjorde bland annat de två arbetena här ovanför texten och bildekorationerna här under texten  =)




trevlig arbetsdag
susanne

2 kommentarer:

  1. Oj så många fina arbeten ,en fröjd för ögat ,kram Nette

    SvaraRadera
  2. Många fina idéer igen - allt går ju att använda ihop med blommor! Blir nog att samla på sig kottar, det var en av de lättare kompositionerna för en amatör att göra.
    Nu är semestern över, vi hade över sex veckor ihop och det var jätteskönt! Fast inte blev det mycket tid till bloggande ...
    Ha det gott!

    SvaraRadera