välkommen till min blogg

VÄLKOMMEN till min blogg; blommor och kvistar!

Jag är en finlandssvensk trädgårdsmästare, textilartesan och florist.


TERVETULOA! WELCOME!

17 februari 2012

neo, vackra mannen

igår kväll kom jag hem med denna herreman  =)


en 9 årig turkisk van som är så mjuk och len och söt  =)
killen som hade haft honom hade gift sig, byggt nytt hus och väntade nu barn...
och då kunde de inte mera ha neo hemma hos sig, så han gav bort katten.
men det var ingen lätt sak för killen att säga hejdå till neo, han grät och var så ledsen att jag åxå måste gråta en stund i bilen på vägen hem  :(
nu har vi då två katter hemma igen...
zimba, gamla gubizen, är inte riktigt nöjd med arrangemanget, men jag har förklarat för honom att det är bara att acceptera för neo kommer att stanna hos oss.
neo, vackra mannen, löper över golvet låg i ryggen och lite osäker. och det är ju helt klart det; nytt hus, nya människor och så en hankatt!! 
vi har haft dem att snusa på varandra en liten stund men annars är zimba ute eller i vårt sovrum så att neo får bekanta sig med huset och oss innan han behöver konfronteras med zimba.  vi slätar dem både turvist och försöker föra över deras dofter till varandra så att de blir mera vana vid varandras dofter nu innan vi låter dem mötas
OCH
vi håller tummarna för att det ska gå bra!



trevlig fredag, nu ska jag och tösabit3 snart fara på teater och sångövning  =)

susanne


5 kommentarer:

  1. Va FIN han är!!! Hoppas det går bra att få kissorna att vänja sig med varandra...kanske de inte blir 'bästisar', men småningom kommer de säkert att tolerera varann, iaf :)

    SvaraRadera
  2. Neo är verkligen vacker! Kan förstå killen som hade honom innan att det var svårt att skiljas. Men han vet ju i alla fall att han får ett bra hem, värre att behöva avliva. Lycka till med era två katter!

    SvaraRadera
  3. du är nog tuff du som kommer hem med en ny karl bara så där ,kan förstå att det var trist för han som måste lämna bort sin vän ,trevlig helg ,nette

    SvaraRadera
  4. Mä laitan blogiin kuvia Keukenhoffista niin saat ihastella mutta voisithan sinä lähteä sinne itsekkin uudestaan. Ajattele kuinka ihana kevätreissu se olisi:)
    Har det bra
    Henrietta

    SvaraRadera
  5. Det var en fin och mysig herreman! Ser häftigt ut med den svarta svansen! Hoppas det går bra med två kattkillar i huset:)
    Ha en fin helg!
    Kram Margot

    SvaraRadera