välkommen till min blogg

VÄLKOMMEN till min blogg; blommor och kvistar!

Jag är en finlandssvensk trädgårdsmästare, textilartesan och florist.


TERVETULOA! WELCOME!

28 oktober 2011

fontana i åbo


igår hade jag träff med syster, som var på snabbvisit till åbo. vi shoppade lite och åt en superfin lunch på fontana i hörnet av auragatan och slottsgatan! det var kära malinttamin som föreslog stället och det visade sig att de hade ett otroligt måndsidigt lunchbord. gott var det åxå. restaurangen var alldeles fullsatt under lunchtiden så det tyder ju nog på att det är en bra plats.
 dock har jag läst recenssioner på nätet om platsen idag och det verkar som om många människor har varit väldigt missnöjda med kundservicen och även med smaken på maten. restaurangen har ett medeltal runt 3 dvs medelmåttlig
lövbiffen som vi åt var en skosula, men salladsbordet var mycket rikt och gott. stället var dessutom väldigt mysigt och vackert inrett  =)

Torstai   27.10

BUFFET 9€
- runsas salaattibuffet & leipää
- Possun lehtipihviä & texas pete tuorejuustoa (G)
- Valkosipulikermaperunoita (L,G)
- Broileri-pekoni-rucola spagettia (L)
- Balsamico-uunitomaatteja (L,G)
- Vadelmamoussea (G)
- KEITTO; Kolmen sipulinkeittoa (L,G)
- jäävesi,kahvi/tee

susanne

2 kommentarer:

  1. Hoppas att ni blev mätta ändå.
    Synd att maten inte är tiptopp för det är ju inte så ofta man går ut och äter.

    Jag ser i nedre inlägget att du varit till Dubai. Vi mellanlandade däe när vi åkte till Bali för ett antal år sedan och vi var och tittade där i guldaffärerna ochså. En kikare köpte gubben.

    Ha en fin helg
    Gunilla

    SvaraRadera
  2. Förutom skosulan var ju resten perfekt :-). Tänkte på hur härligt och mångsidigt salladsbordet var, när vi på lördagen var på Rosso och äta...mycket dyrare och väldigt blygsamt och icke-inspirerande salladsbord!
    Fast sällskapet är ju en stor del av matupplevelsen...då betyder det ju inte att familjen var tråkigt sällskap, men under kan de inte göra :-)

    SvaraRadera